Salazar, 28 Şubat günü Etiler’de sofistike tat tutkunlarına merhaba dedi.
Salazar’ın menüsünü oluşturmak için uzun, yoğun ve keyifli bir araştırma süreci geride kaldı. Akdeniz ve Asya mutfağının büyülü dünyasına uzanan bir lezzet yolculuğuna erişmek amaçlandı.
Şef Kadir Aytekin, alışılagelmiş, geleneksel tarifleri Salazar’ın modern füzyon mutfağında yeniden yorumladı.
Farklı kıtaların kendine özgü tatları, Salazar mutfağında kıtalararası bir yolculuğa çıktı. Asya’nın cesur ve yoğun baharatları, Akdeniz’in ferah, taze esintilerine karışarak MaditerrAsian füzyonunu meydana getirdi.
Dünyanın dört bir noktasından esintiler taşıyan lezzetlerini yerinde denemek için adres: Salazar İstanbul.